Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 33g12kcal1.5g0.6g0.1g0.8g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus5.2g18kcal0.7g0g1.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 26g86kcal0.5g0.8g9.2g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%13g30kcal3.8g0.3g1.6g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.8kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g294kcal13g3.4g25.2g1.8g
Valittu annoskoko78g147kcal6.5g1.7g12.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g74kcal3.3g0.9g6.3g0.5g
Arvot/100g100g188kcal8.3g2.2g16.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994