Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 43g7.8kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g19g18kcal3.7g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ranskankerma, Ingman6.2g17kcal0.2g0.2g1.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g99kcal8.2g3.4g5.6g0.8g
Valittu annoskoko78g50kcal4.1g1.7g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal2.1g0.9g1.4g0.2g
Arvot/100g100g64kcal5.2g2.2g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080