Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa30g5.1kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Tomaatti 12g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g6g3.7kcal0.7g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g15g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g12g20kcal2.3g0g1.2g0g
Lihaliemikuutio Kania0.5g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g76kcal6.8g4.8g3g1g
Valittu annoskoko78g38kcal3.4g2.4g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g19kcal1.7g1.2g0.8g0.3g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.1g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304391