Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 35g15kcal0.2g2.2g0.2g1.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g25g97kcal0g24.3g0g0g
Suklaa tumma 15g77kcal0.6g7.9g4.6g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 1.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g379kcal1.6g68.8g9.6g3.8g
Valittu annoskoko78g189kcal0.8g34.4g4.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna39g95kcal0.4g17.2g2.4g1g
Arvot/100g100g243kcal1g44g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914