Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 18g35kcal5.2g0g1.6g0g
Siankylki, raaka4.5g14kcal0.7g0g1.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Palsternakka 6.7g4.3kcal0g0.8g0g0.3g
Paprika keltainen 7.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika vihreä 7.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g164kcal13.4g11g6.4g2g
Valittu annoskoko78g82kcal6.7g5.5g3.2g1g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal3.4g2.8g1.6g0.5g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933