Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl28g97kcal3.9g0.1g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g11g8.3kcal0.6g1.2g0g0g
Piparjuuri, annos 10g1.5g0.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 7.7g30kcal0.2g0.2g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g279kcal10g4.8g24g0.8g
Valittu annoskoko78g139kcal5g2.4g12g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g70kcal2.5g1.2g6g0.2g
Arvot/100g100g179kcal6.4g3.1g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940