Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g14g34kcal2.1g0.7g2.6g0.1g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper7.8g0.9kcal0.2g0g0g0.2g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g6.8g10kcal0.2g0.1g0.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g13g5.6kcal0.2g1.1g0g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2.9g7.6kcal0.8g0g0.5g0g
Ruokakerma Valio 5%6.8g4.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper5.1g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g162kcal10g5.4g11g0.8g
Valittu annoskoko78g81kcal5g2.7g5.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal2.5g1.4g2.8g0.2g
Arvot/100g100g104kcal6.4g3.5g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306996