Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit3.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ahven 12g10kcal2.1g0g0.2g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g8.2g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Kalaliemikuutio 0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g69kcal5.4g6.4g2.2g0.6g
Valittu annoskoko78g34kcal2.7g3.2g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g17kcal1.4g1.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g44kcal3.4g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622