Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 25g9kcal0g1.8g0g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 10g50kcal0g0g5.7g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 11g44kcal0g10.7g0g0g
Maapähkinä 4.4g25kcal1.1g0.6g1.9g0.7g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.5g0.1g0.7g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g1.3g4.3kcal0.2g0.8g0g0.2g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g393kcal8g48g17.6g4.2g
Valittu annoskoko78g196kcal4g24g8.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna39g98kcal2g12g4.4g1.1g
Arvot/100g100g251kcal5.1g30.7g11.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309739