Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g35g39kcal8.5g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Margariini 80% keskiarvo1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g29g32kcal0.9g0.9g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g174kcal19.2g3g9.6g0.4g
Valittu annoskoko78g87kcal9.6g1.5g4.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g43kcal4.8g0.8g2.4g0.1g
Arvot/100g100g111kcal12.3g1.9g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486