Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5kcal0.1g1.1g0g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu7.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Maksa naudan 43g57kcal7.9g2.5g1.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g182kcal18g7.8g8.6g1.2g
Valittu annoskoko78g91kcal9g3.9g4.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g46kcal4.5g2g2.2g0.3g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632