Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Naudan Sisäpaisti37g41kcal8.2g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen3.3g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g30g11kcal0.5g1.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g127kcal18g6g3.8g0.4g
Valittu annoskoko78g64kcal9g3g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal4.5g1.5g1g0.1g
Arvot/100g100g82kcal11.5g3.8g2.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729