Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.9g58kcal0.1g0.1g6.3g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g12g40kcal0.2g0.4g4.3g0g
Kookoshiutale 2.8g18kcal0.2g0.2g1.8g0.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 44g17kcal0.1g3.6g0g0.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g7.9g48kcal1.5g0.4g4.4g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.2g21kcal0.9g0.2g1.8g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g408kcal6g10g37.2g3.2g
Valittu annoskoko78g204kcal3g5g18.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g102kcal1.5g2.5g9.3g0.8g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976