Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g21g16kcal3.6g0g0.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g27g18kcal0.4g4g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g13g8kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g16g4.8kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g97kcal9g10.4g1.6g1g
Valittu annoskoko78g48kcal4.5g5.2g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g24kcal2.3g2.6g0.4g0.3g
Arvot/100g100g62kcal5.8g6.6g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556