Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 13g16kcal2.7g0g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.3g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g8.6g2.1kcal0.4g0.4g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)6g21kcal1g3.8g0.2g0.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.3g15kcal1g0g1.2g0g
Ranskankerma Valio6.4g18kcal0.2g0.2g1.8g0g
Voi 0.4g3.1kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g152kcal10.6g9.4g8g1g
Valittu annoskoko78g76kcal5.3g4.7g4g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g38kcal2.7g2.4g2g0.3g
Arvot/100g100g98kcal6.8g6g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597