Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali36g7.6kcal0.4g1.2g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)17g42kcal3g0g3.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit11g14kcal0.3g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g134kcal7.6g4.4g10g2.2g
Valittu annoskoko78g67kcal3.8g2.2g5g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal1.9g1.1g2.5g0.6g
Arvot/100g100g86kcal4.9g2.8g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996