Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 14g45kcal1.4g9.1g0.2g0.5g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g15g16kcal2.8g0.1g0.4g0g
Oliiviöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g16g12kcal0.2g1g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl25g7.4kcal1.1g0.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g198kcal12.8g21.6g6.4g1.8g
Valittu annoskoko78g99kcal6.4g10.8g3.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g50kcal3.2g5.4g1.6g0.5g
Arvot/100g100g127kcal8.2g13.8g4.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180