Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Pekoni, paistettu 8.1g42kcal1.3g0g4.1g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g135kcal3.4g4.8g11g1.8g
Valittu annoskoko78g67kcal1.7g2.4g5.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal0.9g1.2g2.8g0.5g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321708