Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa18g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaatti 22g5.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g22g59kcal3.3g1.1g4.6g0.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g5.9g15kcal1.8g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g190kcal10.8g5.6g13.8g1.6g
Valittu annoskoko78g95kcal5.4g2.8g6.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g48kcal2.7g1.4g3.5g0.4g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.6g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799