Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g17g29kcal3.2g0g1.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g13kcal1.2g0g1g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g17g4.2kcal0.6g0.5g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)17g59kcal2.2g11.8g0.3g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 4.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g213kcal14.4g25g6g1.2g
Valittu annoskoko78g107kcal7.2g12.5g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal3.6g6.3g1.5g0.3g
Arvot/100g100g136kcal9.2g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908