Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit10g13kcal0.3g0.2g1.3g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g28g95kcal3.9g0g8.7g0g
Broilerinfilee (Snellman)40g33kcal6.6g0.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g283kcal21.6g1.8g20.8g0g
Valittu annoskoko78g142kcal10.8g0.9g10.4g0g
Annoskoko puolitettuna39g71kcal5.4g0.5g5.2g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.2g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231