Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g33g10kcal1.5g0.7g0.1g0.5g
Herne 7.8g5.4kcal0.4g0.7g0g0.2g
Lime, kuorittu, annos 50g3.3g1.2kcal0g0.1g0g0.1g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g20g24kcal4.3g0.2g0.7g0.1g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g112kcal12.4g3.4g5.2g1.8g
Valittu annoskoko78g56kcal6.2g1.7g2.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g28kcal3.1g0.9g1.3g0.5g
Arvot/100g100g72kcal7.9g2.2g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041