Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis27g30kcal5.9g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g0.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz2.3g2.4kcal0g0.6g0g0g
Sinappinen salaatinkastike pirkka1g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g100kcal12.6g4.8g3.6g0.2g
Valittu annoskoko78g50kcal6.3g2.4g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal3.2g1.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g64kcal8.1g3.1g2.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859