Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 22g6.4kcal0.1g1.2g0g0.4g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix7.9g7.1kcal0.1g1.7g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Paistijauheliha 10%18g30kcal3.5g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g104kcal7.6g9.2g3.6g1.2g
Valittu annoskoko78g52kcal3.8g4.6g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g26kcal1.9g2.3g0.9g0.3g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.9g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160