Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 42g31kcal0.8g6.4g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5kcal0.1g1.1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g15g35kcal1.7g0.1g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g145kcal5.2g15.8g6.8g1.8g
Valittu annoskoko78g73kcal2.6g7.9g3.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g36kcal1.3g4g1.7g0.5g
Arvot/100g100g93kcal3.3g10.1g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682