Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)21g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g33g94kcal4.6g0.2g8.2g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g4.6g4.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%16g26kcal0.4g0.4g2.5g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g3g11kcal0g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g282kcal10.8g9g22g0.8g
Valittu annoskoko78g141kcal5.4g4.5g11g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g71kcal2.7g2.3g5.5g0.2g
Arvot/100g100g181kcal6.9g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982