Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 32g14kcal0.2g2g0.2g1g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g5.5g22kcal0g5.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 23g20kcal0.7g1g1.4g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g4.5g15kcal0.5g2.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g174kcal5.8g22.6g5.8g3g
Valittu annoskoko78g87kcal2.9g11.3g2.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g44kcal1.5g5.7g1.5g0.8g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.5g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807