Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK13g23kcal1.3g1.3g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi 0.7g5.4kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g27g9kcal0.4g1.8g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 3.7g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Sinappi 0.9g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 8g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g92kcal4g9.2g4g1.4g
Valittu annoskoko78g46kcal2g4.6g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g23kcal1g2.3g1g0.4g
Arvot/100g100g59kcal2.6g5.9g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174