Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.4g1kcal0.2g0g0g0.1g
Vehnälese 2.2g5.1kcal0.3g0.3g0.1g0.8g
Ruislese 1.9g5.3kcal0.3g0.5g0.1g0.7g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g5.6g21kcal0.8g3.1g0.4g0.6g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)17g58kcal2g11.5g0.3g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 22g76kcal2.3g15.6g0.3g0.8g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g335kcal11.8g62.4g2.4g7.6g
Valittu annoskoko78g168kcal5.9g31.2g1.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna39g84kcal3g15.6g0.6g1.9g
Arvot/100g100g215kcal7.6g39.9g1.5g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948