Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g21g23kcal4.8g0g0.4g0g
Valkopippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.1g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g21g6.2kcal0.2g1.2g0g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g19g6.1kcal0.5g1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g9g1.5kcal0.2g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.1g12kcal0.9g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g118kcal13.4g4.6g4.8g0g
Valittu annoskoko78g59kcal6.7g2.3g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal3.4g1.2g1.2g0g
Arvot/100g100g76kcal8.6g2.9g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953