Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g6.4g21kcal1.2g2.9g0.5g1.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl32g113kcal4.5g20.6g1g1.8g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g6.4g20kcal1.1g3.5g0.2g0.8g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.6g5.8kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g318kcal13.6g54g4.6g7.4g
Valittu annoskoko78g159kcal6.8g27g2.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna39g79kcal3.4g13.5g1.2g1.9g
Arvot/100g100g203kcal8.7g34.6g2.9g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910