Borssikeitto kasviksista

Kuori ja pieni tuoreet punajuuret.

Lisää porkkana ja kaali.

Laita kattilaan kasvisliemikuutio ja noin 7 dl vettä sekä ruokalusikallinen punaviinietikkkaa (ja hieman säilykepunajuurien lientä).

Lisää teelusikallinen rosmariinia ja toinen timjamia
Keitä niin kauan, että ainekset ovat pehmenneet.

Voit myös soseuttaa keiton sauvasekoittimella.

Tarjoa keitto vaikka lisäämällä ruokalusikallinen kevyttä ruokakermaa tai pippuriruokakermaa smetanan sijasta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 805 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 15g5.6kcal0.1g1g0g0.4g
Valkokaali keräkaali 10g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.8g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g27kcal0.6g4.4g0.2g1.8g
Valittu annoskoko78g14kcal0.3g2.2g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Arvot/100g100g18kcal0.4g2.8g0.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337337