Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 1.2g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Hiiva 3.1g2.3kcal0.4g0g0g0.2g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.4g0.1g0.4g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)24g77kcal3.3g13.9g0.8g3g
Auringonkukansiemen 10g58kcal2.3g1.2g4.9g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g427kcal14.8g47.4g19.2g9.4g
Valittu annoskoko78g213kcal7.4g23.7g9.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna39g107kcal3.7g11.9g4.8g2.4g
Arvot/100g100g273kcal9.5g30.3g12.3g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418