Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g14g18kcal0.6g0.7g1.4g0g
Auringonkukansiemen 12g69kcal2.7g1.5g5.8g0.7g
Seesaminsiemen, kuorineen 7g47kcal1.9g0.5g4g0.9g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale5.8g3.5kcal0.6g0.3g0g4.2g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g7g34kcal1.7g2.3g2g2g
Fiber husk (1rkl=10g)1.2g0.1kcal0g0g0g1g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g2.3g8.7kcal0.4g1g0.5g0.2g
Leivinjauhe 1.2g2kcal0.1g0.4g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki15g8.6kcal1.3g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g417kcal21.8g15g30g18g
Valittu annoskoko78g209kcal10.9g7.5g15g9g
Annoskoko puolitettuna39g104kcal5.5g3.8g7.5g4.5g
Arvot/100g100g267kcal14g9.6g19.2g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415