Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha26g46kcal4.6g0g3.1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto5.3g15kcal1g0g1.2g0g
Oliiviöljy 0.6g5.7kcal0g0g0.6g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka3.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)32g10kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g3.5g13kcal1g0.1g1g0g
Ketsuppi, Pirkka1.9g2.1kcal0g0.5g0g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g1.3g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g192kcal14.2g5.2g12.2g0.6g
Valittu annoskoko78g96kcal7.1g2.6g6.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g48kcal3.6g1.3g3.1g0.2g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716