Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g28g61kcal5.1g0g4.5g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus13g46kcal1.8g0.1g4.2g0g
Herne kuivattu37g105kcal6.7g18g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g423kcal27.2g36.2g18.2g7.4g
Valittu annoskoko78g211kcal13.6g18.1g9.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna39g106kcal6.8g9.1g4.6g1.9g
Arvot/100g100g271kcal17.4g23.2g11.7g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161