Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 32g61kcal8.8g0g2.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)14g12kcal0.1g0.5g1g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Korppujauho 3.5g13kcal0.4g2.6g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Tilli, tuore 2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g224kcal22.8g7.2g11g0.8g
Valittu annoskoko78g112kcal11.4g3.6g5.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g56kcal5.7g1.8g2.8g0.2g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.6g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992