Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g41kcal4.7g0g2.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g25g10kcal0.4g1.1g0.5g0.6g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g115kcal10.6g4.2g6.2g1.8g
Valittu annoskoko78g58kcal5.3g2.1g3.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g29kcal2.7g1.1g1.6g0.5g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.7g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262