Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi9g33kcal4.6g3.3g0.1g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g9g35kcal0g9g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl19g65kcal2.6g11.8g0.6g1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl6g39kcal0.8g0.2g3.8g0g
Rusina 5.5g16kcal0.2g3.3g0g0.5g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl9g83kcal0g0g9.2g0g
Kesäkurpitsa19g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g554kcal16.6g57.6g27.6g3.2g
Valittu annoskoko78g277kcal8.3g28.8g13.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g139kcal4.2g14.4g6.9g0.8g
Arvot/100g100g356kcal10.7g37g17.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345405