Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3kcal0.3g0.5g0g0g
Hiiva, 50g2.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Sokeri2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Margariini 80% keskiarvo2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki23g13kcal2g1.1g0g0g
Sokeri 5.9g24kcal0g5.9g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)4.6g10kcal0.6g0g0.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.8kcal0g0.5g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 9g2.5kcal0g0.1g0.1g0.2g
Rusina2.8g7.6kcal0.1g1.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g292kcal9.8g46.2g7g2.6g
Valittu annoskoko78g146kcal4.9g23.1g3.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g73kcal2.5g11.6g1.8g0.7g
Arvot/100g100g186kcal6.3g29.5g4.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434