Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 34g8.2kcal0.5g0.6g0.2g0.8g
Pekoni, paistettu 11g59kcal1.9g0g5.8g0g
Kananmuna kuoreton 9g14kcal1.2g0g1g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g10g33kcal2.5g0g2.6g0.1g
Maito, Kevyt14g6.2kcal0.4g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g240kcal13g2.4g19.6g1.8g
Valittu annoskoko78g120kcal6.5g1.2g9.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g60kcal3.3g0.6g4.9g0.5g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.5g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018