Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g24g25kcal3.5g1.1g0.5g1.3g
Sipuli 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g40g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g99kcal8.6g7.4g3.2g3.2g
Valittu annoskoko78g50kcal4.3g3.7g1.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal2.2g1.9g0.8g0.8g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740