Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 16g35kcal2.9g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g5.4g15kcal0.7g0g1.3g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 16g10kcal0.5g0.7g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g177kcal10.2g11.8g9.4g0.8g
Valittu annoskoko78g89kcal5.1g5.9g4.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g44kcal2.6g3g2.4g0.2g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743