Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g26g6.3kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 21g47kcal3.7g0g3.6g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g2.6g9kcal0.2g2g0g0.1g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen1.3g2.3kcal0.4g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g131kcal9.2g5.8g7.6g1.6g
Valittu annoskoko78g65kcal4.6g2.9g3.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g33kcal2.3g1.5g1.9g0.4g
Arvot/100g100g84kcal5.9g3.7g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355135