Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g40g56kcal6.4g1.4g2.7g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g10g32kcal2.4g4.9g0.1g1.2g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 12g38kcal2.9g5.5g0.2g1.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 12g12kcal0.4g2.2g0.1g0.3g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g2.4g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g294kcal24.6g31.6g6.4g5.4g
Valittu annoskoko78g147kcal12.3g15.8g3.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna39g74kcal6.2g7.9g1.6g1.4g
Arvot/100g100g188kcal15.7g20.2g4.1g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813