Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g27g40kcal5.1g0g2.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka4.7g3.9kcal0.2g0.9g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.2g7.6kcal0.3g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g131kcal11.2g5g7.4g0.4g
Valittu annoskoko78g65kcal5.6g2.5g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g33kcal2.8g1.3g1.9g0.1g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.2g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026