Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 46g8.3kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]12g42kcal1.5g0g4.6g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio5.1g14kcal1g0g1.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)10g16kcal0.3g0.3g1.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g1g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g178kcal6.2g3.2g16.4g0.8g
Valittu annoskoko78g89kcal3.1g1.6g8.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal1.6g0.8g4.1g0.2g
Arvot/100g100g114kcal4g2g10.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272