Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 16g31kcal0.4g0.1g3g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Katkarapu, rainbow24g24kcal5.4g0g0.2g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio13g18kcal0.4g0.8g1.6g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g3.9g7.1kcal0.1g0.4g0.6g0g
Tilli, tuore 6.5g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g172kcal13.4g4.2g11g3g
Valittu annoskoko78g86kcal6.7g2.1g5.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g43kcal3.4g1.1g2.8g0.8g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.7g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430