Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g149kcal4.4g30.3g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g429kcal8.8g60.6g16g3g
Valittu annoskoko78g215kcal4.4g30.3g8g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g107kcal2.2g15.2g4g0.8g
Arvot/100g100g275kcal5.6g38.7g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198