Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt33g15kcal1g1.6g0.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.5g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.7g4.7kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%6.5g11kcal0.2g0.2g1g0g
Tonnikala öljyssä 10g19kcal2.7g0g0.9g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g6.5g4.6kcal0.7g0.2g0.1g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli6.5g20kcal0.2g0.3g2g0g
Tilli tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.5g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g221kcal12.8g16.4g11.4g0.6g
Valittu annoskoko78g110kcal6.4g8.2g5.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g55kcal3.2g4.1g2.9g0.2g
Arvot/100g100g142kcal8.2g10.5g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689